Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

ARJUNA IRENG

ARJUNA IRENG

Ciptaan :

 

BAGUS TEMEN RUPANE

SAPA BAE ARANE

KUWAYANG SENENGE YEN SUN JADI JODONE **

GANTENG GAGAH PERKASA

SATRIA SING PENDAWA

ARJUNA IRENG GAWE PIKIRAN PUYENG 2X

 

REFF//

NAJAN IRENG EWONGE

TAPI GANTENG RUPANE

SENAJAN IRENG KULITE

BAGUS NING TINGKAH LAKUNE

 

BAGEN ARJUNA IRENG

JULUKANE WONG GANTENG

MANIS YEN DIPANDENG MESEM

AKEH WONG WADON KESENGSEM

ARJUNA IRENG…

SATRIA GANTENG.

 

KEMBALI, ** , REFF , * , **

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *