Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

AMBEN GROPAK

AMBEN GROPAK

Ciptaan : Duriya Hidayat

 

AMBEN GROPAK TENGAH WENGI

MABOK LANANG SUN NGEDANI

AWAN BENGI SIKIL KERI

PATING KREDUT JANTUNG ATI

 

KANCING BETAT WARNA PUTIH

MABOK CINTA PANAS PERIH

WONG GANTENG WIS DUE RABI

KANG KULA PENGEN NEMUNI

 

REFF//

KANG  OH SAYANG

PENGEN SENGGOL SENGGOLAN

BAGEN KULA MUNG SEDOLOPAN

KANG AJA NOLAK CINTA KULA BERTAT

DUH KAKANG ORA KUAT

SUN DEMEN LANANG

SAMPE TIBA TANGI

DENGKUL DONGDAK ORA SAWIJI

IRENG IRENG KAYU IRENG

SUN DEMEN NING KAKANG PANGLENG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *