Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

AJA JAWAL JAWIL

AJA JAWAL JAWIL

Ciptaan : Ipang Supendi

SUN SUMPAH KARO BATIN

BLI BAKAL DEMEN MANING

BONGGAN GAWE LANTARAN

LAN GAWE KAWITAN SING BAKALE PISAHAN..

 

SUN WIS KRASA LARANE

LAN WIS KERASA PAHITE

DURUNG DADI SAWIJI

WIS SERING DISAKITI

DADI GAWE LARA ATI..

 

REFF//

AJA JAWAL JAWIL DUH BOKATAN NGINTIL

AJA PLATAT PLOTOT DUH BOKATAN SEWOT

AJA CENGAR CENGIR DUH BOKATAN NAKSIR

AJA PESAM PESEM DUH BOKATAN DEMEN

 

SUN BLI PERCAYA KARO JANJINE

SEBAB WIS NYATA LANGKA BUKTINE..

 

SUN WIS KRASA LARANE  LAN WIS KERASA PAHITE

DURUNG DADI SAWIJI WIS SERING DISAKITI

DADI GAWE LARA ATI..

 

REFF//

AJA JAWAL JAWIL DUH BOKATAN NGINTIL

AJA PLATAT PLOTOT DUH BOKATAN SEWOT

AJA CENGAR CENGIR DUH BOKATAN NAKSIR

AJA PESAM PESEM DUH BOKATAN DEMEN

 

SUN BLI PERCAYA KARO JANJINE

SEBAB WIS NYATA LANGKA BUKTINE..

 

SUN SUMPAH KARO BATIN

BLI BAKAL DEMEN MANING

BONGGAN GAWE LANTARAN

LAN GAWE KAWITAN SING BAKALE PISAHAN..

 

SUN WIS KRASA LARANE  LAN WIS KERASA PAHITE

DURUNG DADI SAWIJI WIS SERING DISAKITI

DADI GAWE LARA ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *