Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

ADEM AYEM

ADEM AYEM

Ciptaan : H. Udin Zein

 

LAGU LAWAS ADEM AYEM

IRINGAN MUSIK MODERN

BUDAYA BENGEN TETEP LANGGENG

TUA LAN ENOM AKEH KANG SENENG

 

SENI RAYAT SING MASIH NYATA

NING DESA UGA NING KOTA

RAKYAT CILIK MUNG AREP MENANG

NEGARA AMAN LURUH PANGAN GAMPANG

 

REFF//

ADEM AYEM KABEH RAKYAT KEPENGEN TENTREM

SENI KANGGO HIBURAN POMA AJA TAWURAN

UGI WONG MEDULURAN

SENI NGGO DI NIKMATI

KRASA ENAK NING ATI

AWET ENOM NING DIRI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *